ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵

بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام کاهش بدهی آموزش و پرورش به ۲۵ همت به لایحه بودجه سال آتی این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: در بودجه ۱۴۰۵ مواردی از جمله "فوق‌العاده خاص" لحاظ شده، اما بستگی به سیاست دولت در این خصوص دارد. در لایحه قبلی که در مجلس رد و به دولت برگشت داده شد، میانگین افزایش ۳۰ درصد بود، حالا باید دید در لایحه جدید اصلاحی، وضعیت چگونه است که در تلاش برای افزایش آن هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۵ - ۱۷ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 07
کد خبر: ۲۹۸۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی فرهادی، در خصوص لایحه بودجه این وزارتخانه در سال ۱۴۰۵ گفت: لایحه مورد نیاز را تقدیم دولت کرده‌ایم؛ هنوز بودجه قطعی نشده و باید در مجلس و شورای نگهبان تایید و مصوب شود، اما آموزش و پرورش در تکاپو و تلاش است تا حداکثر منابع را به سمت خود بیاورد.

وی با بیان اینکه محدودیت‌هایی در منابع دولت داریم، اما جدای از این امر، نیازهایمان را بر اساس اداره آموزش و پرورش تقدیم دولت کرده‌ایم افزود: در حوزه سرانه، مدارس شبانه روزی، عادی، خارج از کشور، معاونت پرورشی، سازمان نوسازی مدارس، معاونت تربیت بدنی و سلامت، حوزه آموزش معلمان و ... لایحه را تقدیم دولت کردیم که لایحه‌ای کامل است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته سال خوبی در بحث بودجه داشتیم ادامه داد: نسبت افزایش بودجه سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۳، ۶۷.۵ درصد بود. امیدوارم امسال هم اعتبار خوبی رقم بخورد ولی آنچه در دولت بحث می‌شود، میانگین افزایش بودجه کشور است که امیدواریم بیشترین سهم را بتوانیم به سمت خودمان بیاوریم.

وی با بیان اینکه حدود ۹۵ درصد بودجه وزارتخانه، پرسنلی است، اما با توجه به افزایش حقوقی که دولت برای همه کارکنان مصوب می‌کند به تبع ما هم تابع مقررات هستیم اظهار کرد: در بودجه مواردی از جمله "فوق‌العاده خاص" لحاظ کردیم، اما بستگی به سیاستگذاری‌های دولت دارد که برای همه دستگاه چگونه این مورد پیش بینی شده است. در لایحه قبلی که در مجلس رد و به دولت برگشت داده شد، میانگین افزایش ۳۰ درصد بود که حالا باید دید این لایحه جدیدی که دولت مجدداً اصلاح و به مجلس می‌فرستد، چگونه است که در تلاش برای افزایش آن هستیم.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش در یکی دو سال اخیر بدهی نداشته و کسری ایجاد نشده است افزود: آنچه ما را اذیت کرده، بدهی سال‌های گذشته بوده که از قبل جمع و مقدار زیادی از آن پرداخت شده، به عنوان مثال در اوایل سال ۱۴۰۳ بدهی وزارتخانه بیش از ۷۳ هزار میلیارد تومان بود، اما الان این بدهی تقریبا به حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان کاهش یافته که نشان می‌دهد در دو سال گذشته تقریبا ایجاد بدهی نداشتیم، اما متاسفانه، چون از قبل کسری داشتیم، آن را تامین می‌کنیم که برای جبران آن هر بار سعی می‌کنیم از دولت پول بگیریم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار